5 december 2013

Shoes

Något jag gillar väldigt mycket just nu är speciella skor. Och inte alltför speciella då utan skor med det lilla extra. Som dessa ovan! Skulle gärna ha dem på mina fötter men tyvärr skulle jag nog aldrig använda dem. Ett minus med att bo på landet är att ingen vågar sticka ut med sin klädstil så alla går typ med det samma och det är så himmelens tråkigt!!

7 kommentarer:

 1. ja jag håller med ingen vågar jag skulle men jag har inga :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att någon håller med mig ;)

   Radera
 2. Så sant så, jag skulle gärna rocka ut med mina outfits som är jätte snygga.. men man skulle ju få sjukt mycke blickar på grund av det. skulle annars gå med klackskor å snygga mönster på kläder och häftiga stilar, men som sagt så gäller det vad andra har så måste man ha ungefär lika så man inte blir dömd av någon. och det är så himla tråkigt! p.s gillar din blogg sjukt mycket!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa exakt!! Jag skulle också vilja köra mera min "egen" stil men som du sa, man skulle få så många blickar på sig... Och det är så himla tråkigt då INGEN vågar sticka ut!

   Och tack så jätte, jättemycket! :D

   Radera
 3. Stor skillnad om andra dömmer en, dom slutar efter ett tag och livet är för kort för att va som andra, kläd dig som du vill, håll huvudet högt och skit i alla bitches.

  SvaraRadera
  Svar
  1. åjj du har verkligen en poäng där! Tack för din kommentar! :)

   Radera
 4. Om du vill ha din egen stil så ska du väl ha det! Man ska våga vara sig själv och strunta i dom andra

  SvaraRadera