14 februari 2014

IsaDora foundation

 
Det var detta Foundation jag skaffade idag. Själv tycker jag att det är svårt att veta vilken färg man ska ta. I butiken ser det ut som om färgen är perfekt - alltså varken för ljus eller mörk. Men sen när man kommer hem så är färgen alldeles för mörk. Så var det lite med den här. Lite sådär rosa/orange. Men vi ska hoppas att den ser bra ut i ansiktet i alla fall.
 
21€, Cosmetique

2 kommentarer:

 1. Tycker verkligen du ska köpa en Mary Kay foundation av en konsult! jag har använt deras foundation i över fem år och jag har absolut inget att klaga på. Man får testa foundationen hemma i lugn och ro och ha en rådgivande konsult bredvid sig. Ett absolut måste att satsa på lite dyrare märken om man vill ha en bra foundation som håller länge och som skyddar din hy. Mary Kays produkter rankas som en av världens bästa och det tvivlar jag inte en sekund på. Ta gärna kontakt med mig så får du kontaktuppgifter till en superbra MK:konsult! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt funderat på att någongång köpa mig en MK: foundation, men det har liksom bara inte blivit av. Och ja, där är ju så att MK: produkter lär vara väldigt bra. Men ganska så dyra, Kommer du ihåg priset?

   Tack för tipset! :D

   Radera