8 februari 2014

Lite uppdatering

Hej på er!

Längesen sist känns det som. Har haft tre prov denna vecka så ville satsa på dem istället för bloggen. Tror jag suttit varenda dag och övat. Inte alls kul. Sen den andra orsaken har också varit att jag inte haft en enda bild att bjuda på. Jag vill bara inte vara med på bild just nu.

Som jag nämnde tidigare så hade jag problem med mungiporna. I tre dagar har jag smörjt massa salvor och det har inte hjälpt. Igår upptäckte jag att jag hade fått utslag i armvecket. Små runda, röda "pållor". De kliar något fruktansvärt så jag har massa ärr efter att jag kliat mig så mycket. När jag var yngre hade jag problem med atopisk hud så funderade lite om det kunde vara det. Men nu har samma utslag börjat dyka upp i ansiktet också. Det ser lite ut som finnar fast mycket mindre. Det kliar och kliar och kliar så man måste nästan knipa sig själv för att inte klia tillbaks. Utslagen ser ut som en blandning mellan finnar och myggbett. Någon som vet vad det kan vara? Jag ska till sjukhuset idag så då kanske man får reda på någonting i alla fall. Lite nervöst känns det allt att åka. Det är år och dar sedan jag var inne på ett sjukhus. Heh. Det kan inte heller vara sminket som jag reagerar på för före jag fick det här hade jag gått utan smink i fyra dagar så det är ganska konstigt. Någon som haft något liknande?

Såå det var en liten lägesrapport. Hoppas ni har en liten förståelse varför jag inte bloggar så mycket dagarna framöver. Har ingen inspiration alls och vill inte ha bildlösa inlägg heller. Men ska försöka svara på frågestunden i alla fall.

Bloggar mer när jag kommer hem. Puss! :*

2 kommentarer:

  1. Skriv gärna mera om dina utslag, om du får påklart vad det är.. beskrivningen låter lika som mina kliande utslag. När jag var till sjukhuset kunde inte läkaren säga vad det var, men hon antog det var atopisk hud. Har fått salva som jag smörjer på,i bland e de bättre o ibland sämre.. men någon riktig diagnos har dom inte kunnat hitta..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså jag tror mina utslag är vattenkoppor. För det ser int ut som mina "gamla" eksem som jag hade. Tråkigt att du fått problem med din hy. Hoppas de hittar vad det är! :) själv var jag till en hudläkare, och hon kunde då verkligen sin sak. Jag fick rätt salva och det blev mycket bättre :)

      Radera