8 april 2014

Today's springlook

Såhär har jag sett ut idag! Vad tycker ni? Väldigt vårig outfit tycker jag! Sen kan jag också säga att det var extremt pinsamt att fota dessa bilder. Det var en man som kom och sa åt oss att man ska helst inte vara där. Jag blev såklart jätterädd och det enda jag fick ur mig var ett pipigt svar i något i stil med "men vi fotar ju bara". Jag åker aldrig dit och fotar igen haha!

12 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Jag har precis skaffat en blogg på blogspot. Och du har en jätte bra blogg, så jag har en liten fråga: Hur ser man hur många unika läsare man har på sin blogg?? Jag är somsagt väldigt ny med det här, så det skulle verkligen hjälpa mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nemen hej på dej!

   vad roligt att du också starta t en blogg, och tack ska du ha! :D roligt att höra!

   Du går på Statistik och där hittar du meddetsamma på den sidan dina unika besökare. det står sidvisningar men det räknas nog som unika besökare. :) men sidvisningar hittar du där det står "läsare". hoppas du förstog hur jag menade! :)

   Radera
 2. Otroligt grann klädsel! Men du, har du inte fotat där tidigare... Tycker jag känner igen stället från tidigare bilder som du tagit av dina vänner. Men. Vad vet jag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taack så mycket! :D Joo jag har nog fotar där förut. Dock var det ju ingen som kom och sa någonting då, men någon gång måste vara den första ;)

   Radera
 3. Svar
  1. Tack ska du ha, fina du! :D

   Radera
 4. Svar
  1. Nå taack ska du ha, fina du! :D

   Radera
 5. Tycker att du ser lite trött och febrig ut. Kanske du borde vila upp dig lite, att vara utbränd är ju inte kul. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. hur mang femton åringa känder du som är utbränd?

   Radera
  2. Trött och febrig ut? Du människa skulle nog behöva besöka en optiker å där skaffa glasögon :) för febrig ser hon ju inte ut, tror du som skriver de här är mycket avundsjuk på carro :)
   Sjukt fin edu carro du klär dej bra i rosa! ♥

   Radera
  3. Nåmeen tack ska du haa, söta du! ♥ måste börja klä mig oftare i rosa då, haha. ;)

   Radera