3 juli 2014

Torsdag

Hej på er! Hur är läget? Jag började dagen med ett läkarbesök. Det börjar tyvärr bli en vana nu... För några dagar sedan fick jag små prickar i ansiktet. Jag trodde det var bara finnar men sen efter någon dag så började de se ut som de där samma utslagen jag hade i vintras. Efter fem läkarbesök under bara fem månader så kontaktade vi en hudläkare/hudspecialist för att komma någon vart med vad det egentligen kan vara. Som liten hade jag atopiskhud men de försvann plötsligt. Och nu har de igen återvänt. I ansiktet. Jepp, atopiska utslag i ansiktet har jag. Det är verkligen jättesynd. Min hy har ALLTID varit bra ända tills det här året. Jag får inte använda parfymerat schampo/balsam/tvålar och inte heller smink som innehåller parfym. Egentligen får jag inte använda något smink alls men hur lätt är nu det när jag använt det i stort sätt nästan varenda dag i snart två år? Jag hoppas verkligen, VERKLIGEN att det så småningom ger sig för det kliar så fruktansvärt mycket i hela ansiktet. Läpparna är nästan värst. Haha jooo. Det kliar på mina läppar! Så snälla ni som har perfekt hy - var glada över att den är slät och fin. :-)

I skrivande stund sitter jag i min säng och har sjuk mage. Mina fel verkar visst aldrig ta slut haha... Jag vill bara dra täcket över huvudet och vänta på nästa dag. Lite benvärk har jag också. Tror det beror på att jag var ut på en väldigt lång cykeltur med fammo och faffa. I shorts. Jag borde har lärt mig vid det här laget att jag har överkänsliga ben och får lätt benvärk. Men en trevlig cykeltur hade jag i alla fall! Jag borde fara ut och cykla oftare med fammo och faffa. Man har så roligt! Och om man har roligt så känns det inte lika jobbigt som när man är själv. Någon som vill komma ut och cykla med mig imorgon? Hehe...


2 kommentarer:

  1. vad menas med ATOPISKA utslag?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är lite som en "hud-sjukdom". Utslag som är väldigt besvärliga som man måste ta hand om varje dag ordentligt. Jag smörjer in de "drabbade" ställerna två gånger om dagen. Jag får vara väldigt glad över att jag har lindrig atopiskhy, för det finns de som har mycket MYCKET värre.

      Radera