15 september 2014

Redo för prao!

Nu ska jag äta upp min frukost och sen ska jag hoppa på mopon och åka iväg på prao! Jag ska till Wautsi och det kommer bli såå kul!! Ha en bra måndag!

6 kommentarer:

 1. hejsan jag undrar om du kunde ge tips på att få ett så perfekt ansikte som du? jag har acne och det blir ju inte heller fint att sminka sig när man har acne eftersom det syns ju att försöker täcka de fula finnarna.. har du tips på hur man kan få bättre hy?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dig!

   För det första vill jag börja med att säga att jag har låååångt ifrån bra hy. Bilderna ljuger väldigt mycket, eftersom kvalitén blir sämre här på bloggen så blir ju hyn mycket slätare på bild. Just nu har jag väldigt finnigt ansikte (tror det faktiskt är första gången i mitt liv jag har haft så mycket som jag har nu) och det beror nog på att jag använder Foundation alla dar i veckan och inte får låta huden vila. På sommarn hade jag superbra hy, nästan inga finnar alls, men nu har det vänt igen och jag har MASSA. Dock har jag slutat bry mig om att de är där. Så himla onödigt att stå framför spegeln och nåjja sig över ett par finnar som, förhoppningsvis, försvinner inom kort. :) Fast acne kan man förstås inte gör någonting åt så det är ju en liten annan sak... Själv använder jag sminkprodukter som är bra för hyn. Eller bra och bra. Inga sminkprodukter är bra mot hyn men bättre i alla fall. Sen ser jag till att jag tvättar ansiktet väldigt bra. Men mitt tips är nog att gå till en kosmetolog och fråga om några produkter som är bra för acne. De vet nog säkert vad som är bäst för dig! Sen om du vill ha ditt ansikte lite täckt med något kan du ju alltid köpa en tunn Foundation (eller BB Cream) som du bara lägger ett varv (eller två, beroende och på hur mycket du vill täcka), då ser det jättenaturligt ut men ändå så har det jämnat ut hudtonen och de röda områdena. :)

   Hoppas detta var till någon hjälp! :D

   Radera
 2. Hittade in till din blogg idag och du är faktiskt grymt bra! Diggar din klädstil massor. Men prao? Hur gammal är du? Prao har man väl på åttan/nian i högstadiet? Jag har väldigt svårt att tro att du är så ung så jag måste fråga! Om du mot min förmodan är 15 så säger jag bara wow.. Du är sjukt bra och du kommer gå långt i vilket fall som helst! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dig! Roligt att du hittade hit till min blogg! :)

   Och jo det är som du säger, man har prao på nian i högstadiet - och jag är 15 år och går på nian. ;) Såå TACK så himla mycket för din kommentar. Blir så glad av dina ord och speciellt över att det man lägger ner tid och energi på verkligen uppskattas :D

   Radera