7 november 2014

Today's - New winterjacket

Min nya vinterjacka fick åka på idag! Vad tycker ni om den? Jag tycker den är fin för att vara en vinterjacka. Känns som en riktigt typisk "Carro-jacka". Dock
var den ju väldigt svår att få bra på bild. Den är sååå mycket finare IRL. Finns att köpas vid Micks i Kokkola! Och förresten. Byxorna är blåa, inte svarta!

6 kommentarer:

 1. Jätte fin jacka!! Superfina bilder, du ser ut som en riktig modell! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carolinahannamaria8 november 2014 18:55

   Åh tack så mycket snälla du! Blir så glad! :D

   Radera
 2. Den passar dig jättefint! Snygga närbilder! :)
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carolinahannamaria8 november 2014 19:12

   Tusen tack Kitty! :D

   Radera
 3. ´Lockar du ditt hår med plattång eller locktång? Du får jättefina lockar, jag har jätte svårt att få till dem då jag har klippt kort hår just men saknar mina lockar. Har du några bra tips? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carolinahannamaria9 november 2014 20:21

   Först och främst - tack så mycket! Jag lockar håret med locktång. Tycker inte jag får till så bra lockar med plattång... :) Alltså jaa det är ju lite knepigt, men omöjligt är det ju inte. I början brände jag mig hela tiden eftersom det var så ovant med kort hår men nu tycker jag det går finemang! Har du prövat att locka det precis som du tidigare gjort? Det är lite svårt men det går nog. Att locka med locktång är förstås lite knepigare än med plattång. Några superbra tips har jag då tyvärr inte :( Men måste helt enkelt pröva sig fram och ha tålamod :)

   Radera