18 januari 2015

10 saker ni kanske inte visst om mig

Jag dricker inte mjölk. Seriöst mjölk måste ju vara den äckligaste drycken som finns. När jag var mindre var det ju en självklarhet att dricka mjölk men sen årskurs sex (eller det kan ha varit ännu tidigare, minns inte) så blev det plötsligt äckligt och jag började dricka vatten istället. Jag är väldigt medveten om att i min ålder måste man dricka mjölk, i alla fall ett glas om dagen, för att växa och bygga en stark benstomme men jag får bara liksom inte ner mjölken. Det smakar inte bra!

Jag har aldrig haft en 7:a på betyget. Och jag har iiingen aning om hur jag har klarat mig utan haha. Nu sitter säkert mina vänner och ba "men herregud Carro, du är ju som lärarnas ängel!". Och jaa, det är faktiskt sant. Jag tar på mig de flesta uppdrag som lärarna delar ut och gör alltid mer än vad man borde göra. Ibland är det bra att ha en sån egenskap, ibland inte.

Jag somnar alltid på rygg. Det är JÄTTE obekvämt! Och då undrar ni varför jag envisas med att somna på rygg. Jag skäms nästan lite för att säga det här men okej, kör till! Jag läste någonstans att om man ligger på rygg när man sover får man plattare mage. Hahaha! Det stämmer inte för fem öre men nu har jag ju vant mig att sova rygg. Lite synd eftersom det är så himla obekvämt!

Jag har sjukt dålig humor. Typ den enda personen som förstår vad jag skrattar åt (eller som skrattar med mig) är Anna. Alltså vår humor... Om ni skulle få hänga med oss en dag så skulle ni säkert snacka skit om oss ett bra tag framöver haha. Det värsta är att jag är inte en sån person som får alla andra att skratta åt det jag säger, nej jag är den som skrattar åt mina egna, väldigt kassa, skämt.

Jag är den enda av mina kompisar som gillar att vara med på bild. Varenda gång jag tar fram kameran hör man dem säga i kör "NEEEEJ". Jag fattar inte, det är ju kul att vara med på bild! Janinorna är ganska så snälla när det gäller att ställa upp på en blogg-bild, men när man frågar av Manda och Anna jaa då lär man nog inte få till en bild i första taget. Ska försöka ta och bota deras kamerafobi. Hihi ;-)

När jag, Anna och Fanny var små lekte vi att vi var "Tuffa tjejer". Som vi så fint kallade det. Vi tyckte det var jätte coolt när de som var i femton års åldern körde moped, använde smink och hade egna telefoner. Såå såklart ville vi också vara "tuffa tjejer"! Minns att vi klippte och klistrade ihop "vikavika telefoner" (de var ju helt nya då och dom var superhäftiga) av kartong, köpte massa kläder och accessoarer med döskallar på och sista av allt hade vi lite läppglans på läpparna. Tror faktiskt att ja har kvar läppglanset än idag. Anna var bossen i gänget och jag och Fanny var hennes slavar. Jaaa så nu vet ni vad jag sysslade med när jag var i åtta års ålder. ;P

Jag har "båt-rädsla". Har aldrig åkt med båten över till Stockholm just för att jag är jätterädd för att vistas på vatten. Lärde mig simma ganska sent så det kan ha någonting med det att göra. Dessutom är jag jättejättejätte rädd att den ska sjunka. Alla ba "Men nää vfr sku den?" och då vill jag säga tillbaks "Vfr sku int den!?". Allt kan hända!

Under hela januari månad har jag sammanlagt varit fem gånger till tandläkaren. Livet suger med tandställning. Imorgon ska jag dit och då ska de checka om jag har några hål. Vi får verkligen hoppas på att mina tänder mår prima! Onödigt att åka dit fler gånger än nödvändigt om man säger så.

Jag gillar inte folk som svär mycket. En svordom lite nu som då, ja det tål jag. Men om mänskan svär i typ varannan mening så tycker jag nästan det är lite obehagligt. Själv svär jag typ aldrig. Kan hända sig då jag är riktigt stressad, men då försöker jag säga det så att ingen hör. Tycker det är så "osmakligt" på något vis.

Jag är lättskrämd. Häromdagen hade vi tre gånger strömavbrott i skolan och varenda gång det började blinka i lamporna hoppade jag till, sen när de slocknade skrek jag. Stackars klassen som måste ha en räddhare släpandes med sig överallt. Jag tycker synd om er, det gör jag! Ni skulle se hur jag reagerar då jag kollar skräckisar... Jag är den som gallskriker åt precis ALLT. Usch vad jobbig jag måste vara! Haha. Ikväll när jag städade pappas kontor var jag tvungen att gå i det läskiga trapphuset som dessutom var kolmörkt. Ingen lampa någonstans! Det värsta var ju att jag hörde ett ljud och fick panik så jag sprang ner så fort mina fötter bar. Jag tror det är bäst att jag slutar kolla skräckfilmer.

1 kommentar: