29 mars 2015

My sundayyy

Godkväll vänner! Sitter just nu bänkad framför säsongstarten av mästarnas mästare. Har följt med varenda säsong sen det började och det är alltid så bra! Roligaste är förstås när de tävlar. Just nu sitter de i nittio grader och jag måste nog säga det är bästa tävlingen. Så roligt att se hur länge de klarar att stå och vem som ger sig först. Är glad att det äntligen kommer på något bra på tv!

Vad har jag gjort tidigare idag då? Jag har lagt ner två timmar på provläsning (fysik prov på tisdag, wish me luck...transformatorer är B L Ä), lyssnat på flera poddar (har upptäckt poddvärlden!), besökt fammo och faffa, cruizat runt med familjen i stan och hämtat skräpmat. Söndag när det är som bäst!
Bild 1: Ut och kör med familjen i de finska urskogarna. Heh.                                Bild 2: Mästarnas mästare på tv. Någon av er som tittar?

6 kommentarer:

 1. Kan du tipsa om avslutningsklänningar? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carolinahannamaria30 mars 2015 17:47

   Jaa det kan jag göra! Vet inte när det dyker om upp inom de två närmsta veckorna borde det komma :)

   Radera
 2. Hej!
  Har du något tips på födelsedagspresenter till "mammor" i 40 års åldern?
  Helst under 20€
  Tack på förhand! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carolinahannamaria30 mars 2015 18:01

   Hej på dig!

   Det är ju lite beroende och på vilken personlighet personen har och var hon tycker om. Jag skulle endera köpa skönhetsprodukter (typ lite dyrare body lotions, shampo eller någon hårprodukt) eller någon fin inredningspryl. Vid Blossom finns ju mycket fint :) Varför inte köpa en te kopp och en te-sort. Gärna ett mer "lyxigare" te. Sen finns det ju också sånadär kalendrar man kan göra på Ifolor. Man får alltså bestämma fotonen själva. Det brukar alltid uppskattas! :)

   Hoppas du fick åtminstone lite tips, jag är verkligen sämst på att hitta på roliga och finurliga presenter. :)

   Radera
 3. Svar
  1. Carolinahannamaria31 mars 2015 15:46

   Det är lite som att lyssna på radion. Det finns flera olika poddar, t.ex. Nicole och Chloés podd, där de talar om olika ämnen. Vissa bloggar har ett speciellt teman vad det pratar om. Finns allt från tonårs-poddar till mamma-poddar. Perfekt att lyssna på när man är ute och promenerar. :)

   Radera