1 januari 2017

New years eve

VÄLKOMMEN 2017!

Familjen Forsman avslutade året 2016 med att bjuda våra familje-vänner på nyårsmiddag. Eller middag och middag... det blev mest smått tilltugg såsom skinkpastejer, världens godaste lax-och räkcheesecake (den är så ljuvlig att jag kommer publicera receptet på bloggis inom kort) och tacopaj. Jag och Anna dekorerade desserten; vitchokladmousse med bär on top of it. Bild finns här (klicka!).

Efter halva kvällen i gamlingarnas sällskap (hehe, sorry ;P) var Anna och jag sugna på lite äventyr. Vi rullade iväg till Bellas och stannade där en stund tills det var dags för alla fem att packa in oss i bilen och styra kosan mot stan och torget. Vi hann precis till tolvslaget! Otroligt många ungdomar i vår ålder hade samlats för att skåla in det nya året.

Jag hör till den tråkiga grupp av människor som inte förstår hypen med nyår. Man övergår från en dag till en annan, inget märkvärdigare än så. Vore det inte bättre att inleda ett nytt år efter sommaren när skolstarten och dess rambambula sätter igång. Det skulle kännas mer relevant att säga "nytt år, nya möjligheter" den tidpunkten på året.

Gott nytt år, bloggläsare!
Kamerarullen hade fyllts på med endast några bilder under kvällen - här är en av dem. Snåljåparna redo att hugga in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar