18 februari 2017

En lugn fredagkväll

Energin igår låg verkligen i botten. Efter tio dagar av provläsande från tidig morgon till sen kväll kände jag bara för att ligga i sängen och dega. Ni vet det klassiska - trycka i sig massa godis och skrollar igenom onödiga YouTube-klipp. Favvo-youtubern är helt klart Jon Olsson (hans videor är så sjuuukt bra redigerade och välgjorda). Wilma och Emils kanal har jag också fastnat för. Två syskon som är så goa och bjuder på sig själva. Dock måste jag säga att jag är fortfarande väldigt lost i hela YouTube-bubblan så har ni några favoriter - släng ur er!

Okej tillbaka till saken. Jag hade tänkt redigera bilderna från ABI-17s penkkis-program igårkväll men den planen fick jag lägga på is. Min dator är nämligen full! Jag kan alltså inte importera fler bilder eller spara dokument. Man ba yeeeees, the flow is great. Måste åka och köpa en ny externhårddisk snarare än snarast.

Och som ni kan se på bilderna blev det ändå en skön och chill kväll. Att bara sitta och snacka skit med vännerna över en bit mat är det bästa som finns. Åt Friends&brgrs goda caesarsallad och kände mig sååå nyttig! Jag har verkligen HÄLLT i mig godis de senaste veckorna, så en nyttig sallad kändes bra. Tog senare en sväng via Prisma, plockade mina favoritgodisar och styrde kosan hemåt. Var alldeles för trött för att socialisera mig. Egentid är det bästa jag vet. Lite erakko-varning på den.

Nu ska jag slita mig från datorn och dra till fammos och faffas för mellomys med mina kusineeeer. Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar