1 oktober 2017

Weekend i Vasa

Me and my bestie Fanny <3

En fin helg i gott sällskap, kan man önska sig något mer? Svar nej! Började gårdagen med födelsedagslunch åt lillebror som blev hela 12 år. När firande var över styrde jag och Anna kosan mot Vasa. Planen var att vi skulle gå ut men när vi väl kom till Fontana och Ollis kände vi bara... nää. Kön var alldeles för lång, kallt var det och klockan var mycket så vi hamnade i Burger King drive in istället. Fnissar lite smått åt vilka pensionärer vi är som inte pallar festa haha.Viktor, Fannys pojkvän, var så snäll och lät oss övernatta i hans lägenhet, vilket var super så vi inte var tvungna att köra hem i mörkret.

En trevlig "förfest" hade vi iallafall! Även Manda, Jecka och Bella joinade. Vi hade ju dock fixat oss fina heeelt i onödan haha. Gillade min outfit för övrigt. Väldigt mycket Carro med den söta blusen med volanger samt en vid kjol (vilket inte alls syns på bilden). Som jag sagt tidigare, det är viktigt att känna sig bekväm i det man bär, annars är det svårt att ha roligt. Varför? Jo man ägnar bara tankar åt kläderna. Förresten, hur snygga är inte skorna? Är det töntigt att jag, Anna och Fanny köpte likadan? xD

Kom hem för tre timmar sen, har städat pappas kontor, duschat och bara slö surfat på nätet. Borde gått på promenad efter helgens festligheter... Äh, en annan gång! Hoppas ni haft en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar