19 november 2017

Polaroidbilder

Gänget <3 Jag är då deras gemensamma adoptivbarn.

God morgon! Eller nja, klockan är redan halv ett och jag var uppe med tuppen för att stöka undan läxorna, så för mig är det nästintill middagstid.

Gårkvällen. Som jag nämnde firade vi Anna igår. Först blev det kalas hemma hos henne där det som vanligt bjöds på mycket gott. Lakrits fudgekaka - drömmen! Vi prövade också att ta några bilder med Annas söta polaroidkamera (jag vill också ha!!). Dessa är favoriterna. Den till höger, på hela gänget, gillar jag jättemycket. Verkligen tripp trapp trull. Och visst får man retro-vibes av bilderna? Senare på kvällen stack vi vidare till Palmens, där även flera andra joinade oss, och därefter bar det av till stan. Fast... ja. Jeppis nattliv är ju inte att hurra och skryta över. Därtill var jag trött och det var isande kallt, så bästa ute-kvällen var det nog icke.

Jag känner att en förkylning håller på att kicka in, så idag ska jag bara slappa framför datorn och kolla film (tips?). Måste dock städa pappas kontor men det är undan på två timmar, sedan skall jag återvända till chill-mode. Sköna söndag!

2 kommentarer:

 1. vad fick du annars i höstens skrivningar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carolinahannamaria4 december 2017 14:44

   Jaa-a du... haha! Det gick helt okej, precis som jag trodde det skulle gå. Inga betyg att skryta över och inga att gråta över heller. Huvudsaken man är godkänd!

   Radera