27 december 2017

Dagarna som varit

En nio kilometers lång promenad med kusin Rebecka och faster Liliane på annandag jul.

Efter dagar av diverse middagar, kaffe med dopp och massa människor är jag nu lite dåsig. Jag vet inte om det är matkoman som fortfarande finns kvar i min kropp eller om bara jag inte klarar av många intensiva dagar på raken, men jag är så himla trött. Just nu sitter jag bara och stirrar ut i tomma intet, undrar vad jag ska skriva och har väldigt svårt att formulera mig. Holiday-mode for sure. Fasar inför nästa vecka, när skolvardagen återigen är ett faktum.

Dessa dagar har visserligen varit underbart slappa. Precis det man behöver efter ett stressigt halvår i skolan. Jag och kusinerna har skrattat som aldrig förr, vi har spelat mycket kort, motionerat samt ätit oss mätta och belåtna - precis som alla andra i juletid. Resten av lovet får gärna fortsätta på samma vis. 

Kusinerna har åkt söderut så nu har jag tid att skanna igenom allt rea-utbud på nätet. Egentligen borde jag spara pengar, meeen lite shopping kan väl inte skada? Nu låter jag onekligen som en shopaholic. Kläder och skönhet min hobby. Vissa spenderar sina pengar på ny inredning, andra på träningskläder - jag prioriterar kläder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar