15 januari 2018

Skidtur med vännerna


Skenet bedrar, skenet bedrar - såhär glad var jag inte alls under vår (korta) skidtur. Jag är så fruktansvärt otränad att det är ett skämt. Ingen kondis, ingen kordination samt noll uthållighet. Jag ville ge upp direkt. Dessutom tog jag ut mig så mycket att jag såg helt suddigt. Så Jenna, varje gång du snällt stannade och väntade på mig såg jag dig genom ett blurrigt filter. Rätt märkligt ändå... Skulle inte förvånat mig om jag hade tuppat av i spåret haha! Kallt var det också. Nu vet jag varför jag inte har stått på ett par skidor sedan lågstadiet. Varför följde du ens med?, undrar ni. Nå, jag hade läst geografi hela morgonen (det är ledig dag idag p.g.a dagsverke) och var helt matt att jag bara ville ut och ta frisk luft, så då när Jenna och Lovisa frågade om jag ville haka så var det ju en perfekt liten undanflykt från geografiboken, hehe. Är dock oerhört stolt över mig själv som pallrade mig iväg och som faktiskt höll ut tre långa kilometrar. Stackars Jenna som är ett proffs på skidor undrade nog varför hon hade släpat med oss haha.

Nu är jag så slut i både kropp och knopp att jag ska hoppa in i duschen och därefter gå och lägga mig. Borde göra finska läxan men det finns verkligen inte på världskartan just nu... 

2 kommentarer:

 1. Hhaha proffs xD de va rooligt att ni följde med! 😘

  SvaraRadera
  Svar
  1. Carolinahannamaria15 januari 2018 23:01

   Klart du e ett proffs! Och ännu mer proffs blir du när du skidar dedär hemskt långa loppet ;) De va hur som haver väldigt trevligt att ni först och främst frågade om jag ville följa med samt att ni väntade på slöfocken, haha!

   Radera