7 januari 2018

Söndag

God kväll mina vänner! Ligger här i sängen och skriver en arbetsansökan vilket tar sin tid när perfektionisten inom mig vill att minsta lilla mening ska vara genomtänkt och korrekt. Jag borde även hinna göra en tankekarta om lycka, lacka naglarna (inget jag borde göra, snarare något jag MÅSTE hinna med, kan INTE ha bara naglar!) och hinna i duschen innan klockan slår nio. En aning tidsoptimistiskt kan man självklart tycka.

Det var ett tag sen jag kikade in här. Anledningen? Geografi-läsning. Roligt är det inte men jag blir löjligt nöjd varje kväll att jag fortfarande håller mig till schemat och inte alls ha släntrar efter. Den känslan alltså. En klapp på axeln kan jag också ge mig själv att jag läst så pass mycket till alla prov och hängt med på lektioner, det gör väldigt mycket. Så detta är nästintill en släng av repetition. Härligt må jag säga.

Mindre trevligt var det idag när resten av familjen åkte med våra svenska vänner till villan i det vackra vintervädret medan jag satt inne och pluggade markanvändningen i städerna. Så isande, vitt och krispigt väder det varit på sistone - gillar! Hellre vitt och krispigt än att se de sorgsna, brungråa, kala träden vaja i en snöfri miljö. Bilden är alltså från vårvintern 2017 när jag och Anna var till villan en vacker dag i mars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar