19 februari 2018

ABI ABI ABI


ABI POLICEMEN/-WOMEN

"ABI ABI ABI, HEJ HEJ HEJ!", så lät det i torsdags när det var vår dag. En dag jag sett så länge framemot, kanske sedan lågstadiet. Men vem hade kunnat tro att det var så mycket stress och fix inför bänkskuddardagen? När väl dagen med stort D uppenbarade sig var det inte så märkvärdigt. Vårt program var mycket uppskattat men det var inte förrän kvällen jag kunde slappna av och verkligen njuta. Vi åt middag tillsammans med alla lärare vid Pavis (som för övrigt hade kockat den godaste måltiden jag ätit på länge - oxfilé med rödvinsås och potatisgratäng, samt pannacotta med browniebitar till efterrätt. Alltså... mums! Helt i min smak) och senare bar det av till Lovisas på förfest och därefter ut i vimlet. Och om vi hade roligt! Det säger jag inte bara för att jag förväntas säga det utan jag menar det faktiskt. Fast varför skulle det inte bli en förträfflig kväll när man är omringad av människor man tycker väldigt mycket om <3  Jag kommer sakna alla jättemycket, inte bara nu under läsledigheten utan också senare, efter gymnasietiden. Ni har förgyllt den gråa trista vardagen under dessa tre år. Kärlek till er! 

Av olika anledningar har jag de senaste nätterna suddat på till 4-tiden, vilket börjar kännas av nu. Jag var himmelens trött idag på jobbet (har jag ens nämnt att fått jobb på Lindex här i stan? Jätteroligt är det i alla fall och jag trivs superbra!) och väl hemma slumrade jag nästan till med huvudet i geografiboken.

Förhoppningsvis blir uppdateringen en aning bättre nu när jag är ledig och har mer tid för bloggisen. Btw, flera bilder från penkis är eventuellt på kommande. Måste bara se om jag har några bilder jag får (med tanke på vårt tema) publicera här på nätet. Håll utkik!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar