25 mars 2018

Happy

Tre bilder från Dubai när vi ungdomar var och åt lunch och hade ett spännande äventyr i öken framför oss. Tycker känslan i bilderna passar till inlägget. 

Vet ni, det är över - studentskrivningarna är över! Lyckan rusar genom kroppen när jag inser att det hårda slitet är ett minne blått. Det var med en lättnadens suck jag i fredags jag lämnade in mitt sista studentprovet. Tror det eller ej, men jag kände mig klar redan klockan två. Det har aldrig hänt. Då kanske ni tänker "men så skönt att lämna upp provet tidigt och åka hem" - något jag inte gjorde. Det var en gnutta sorgligt att en sådan speciell situation var över. Jag satt alltså kvar till tio i tre och bara njöt. En sak som bara jag gör, haha. Emotionell är bara mitt förnamn.

I nuläget är resultaten högst i modersmål. Jag är otroligt nöjd med min insats, med tanke på att jag inte är en person som kan prestera under press och leverera en hyfsat bra uppsats på så kort tid. Finskan gick som förväntat, det vill säga åt skogen, MEN som det ser ut nu är jag i varje fall godkänd. Skalorna varierar dock från år till år och de lär ju förstås ändras denna gång också, men mina poäng är en rejäl bit över gränsen för underkänd, så tror banne mig att jag också får grönt ljus. Tjohoo!

Så vad har jag gjort under mina två dagar i ledighetens och, för att överdriva det en aning, frihetens tecken? Jag har bara slappat. Och slappat. Och slappat. Plöjt igenom massa filmer och sett ofantligt många YouTube-klipp jag missat. De sista dagarna inför tyskan satt jag från nio på morgonen till tio på kvällen och pluggade. Knappt utan mat- och kisspaus. Inget jag rekommenderar! Igår fick jag ocskå uppdraget att fixa Annas hår och makeup eftersom hon skulle på dop. Roligt att ha tid igen för att utöva min kreativa sida.

Förhoppningsvis kommer bloggningen att bli någorlunda regelbunden igen. Nu har jag all tid i världen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar