12 april 2018

#lakritsdagen

 Alla plagg är från Lindex, förutom kavajen vilken är en gammal en från H&M.

12.4 - inte bara mammas födelsedag (grattis! <3) utan också lakritsdagen. Skoj! ...om jag hade fått äta. Är snart inne på min tredje månad godisfri. Hittills har det gått bra. Så skönt att inte proppa i sig ett kilo godis, godis som man egentligen inte är väldans sugen på, bara för att det är helg. Mycket förmånligt också att skippa fredagskaramellerna. Måste börja tänka ekonomiskt med tanke på att jag om ungefär ett år flyger ur boet och handhar min egna ekonomi. "Hjälp!", skriker min hjärna bara av den reflektionen.

Ikväll var vi bjudna på födelsedagsmiddag hos mommos och moffas. Till efterrätt dukades denna, förövrigt härligt rosa, Marimekko-skål fram fylld med kontrastrikt innehåll - korpsvart lakrits! Rosa och svart är en kombo som funkar i alla lägen. I inredning, i din outfit eller varför inte i maten. Ni alla har väl sett glassen med smak av hallonlaktris? Himmelsk!

Klockan är en halvtimme i midnatt och jag babblar om fina färgkombinationer och glassar. Tanken när jag startade mackapären, aka PG-datorn, var att klicka igång det rykande färska avsnittet av Wahlgrens värld, men jag överväger om det är värt att rubba mina sömnrutiner desto mer... Hur som. Sov sött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar