12 april 2018

I'm waiting for you, summer!

Looks från våren och sommaren 2017. 

Jag längtar efter att kliva ut genom dörren iklädd en papperstunn trench, vadlånga byxor och ett par stiliga loafers UTAN att hacka tänder och stelna till en staty gjord av is. I dagsläget är dagarna milda, medans de tidiga morgnarna och de sena kvällar är uppfriskande kyliga - det stora minuset med att bo i norr när man driver blogg.

Som bloggläsaren antar jag att man vill se härliga, pastelliga vårkläder med ett vårlikt landskap i bakgrunden. Eventuellt några uppspruckna knoppar på växtligheten. Men nej, verkligheten är en annan. Askgråa gator, parker och träd. Till och med landsbygden, som annars är så blomstrande och fylld av grönska, är grå och trist. Även de bestående, tjocka, smutsiga snöhögarna präglar naturen i detta nu. Fotovänlig omgivning? Njaa, inte riktigt.

Men den dagen kommer väl. Dagen när träden åter bekläds med grönska och naturen ser välmående ut. Jag hoppas att sommaren knackar på dörren tidigare i år. Hade det inte varit trevligt med ett blommigt landskap på mitt student tack-kort?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar