27 april 2018

Welcome spring!

Carros outfit: Jacka - HÄR // Fluffig jacka - HÄR // Blus - H&M // Bälte - HÄR // Jeans - HÄR // Skor - ZARA // Väska - Tyskland
Sofias outfit: Jacka - ZARA // Byxor - HÄR // Tröja - HÄR // Skor - H&M

Vår i luften! Jag beklagade ju mig i ett inlägg tidigare i veckan om att jag var så trött på detta väder, men jag har ändrat uppfattning och i nuläget diggar jag det. Igår efter jobbet (som förresten var superskojigt! Butiken var fylld med ivriga kunder som ville uppdatera sina garderober med underbara vårnyheter) hämtade jag upp Becka, åkte hem och åt middag. Jag ville fota lite material till bloggen och frågade snällt Fia och Becka om de ville ställa upp och fota. Det gladde mig att de svarade, dock med lite eftertänksamhet, ja. Vi kom även på den briljanta idén att jag och syster skulle ta lite bilder ihop, med matchande klädsel. Coolt va?

Hela morgonen har jag ägnat åt att redigera bilder och samtala med Fia och Becka mellan varven. Alldeles strax är det lunchdags och därefter ska jag åka in till stan för att städa pappas kontor. Inte det roligaste man kan göra en solig och varm söndag som denna, men jag får skylla mig själv eftersom att jag har skjutit upp det varje dag den här veckan. Men men, cash is king! Som min goda vän Manda alltid säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar