25 februari 2019

Första kvällen i Dubai

Blus - H&M // Kjol - Second hand // Skor - Nelly.com // Väska - Glitter // Diadem - Zara // Örhängen - H&M

Hallå allihopa, nu är vi hääär! Idag är det måndag och jag sitter i skrivande stund på badrumsgolvet. Hotellet är en äldre version och har därför inte rätt sorts eluttag för våra europeiska saker, såsom laddare och locktång. Ja, förutom på ETT ställe - i WC:n. Försökte få upp ett inlägg sent inatt, men datorn dog och dödstrött som jag var hade jag verkligen ingen lust att sitta på ett kallt, ofräscht stengolv och blogga. Någon måtta får det ändå va! Haha.

Annars då? Det känns redan som om vi varit en evighet här. Vi anlände tidigt på söndagsmorgon till Dubai (ca kl fem) och fick inte våra rum förrän på eftermiddagen, så dagen spenderades vid poolen/stranden tills vi äntligen kunde lassa av våra grejer på rummet, ta en dusch (har aldrig känt mig så ofräsch i hela mitt liv, ett ansikte med samma smink i 24h är ingen vacker syn...) och ta det lilla lugna. Sov på planet fem timmar (en bra vana jag har, jag sover fantastiskt bra i fordon) och slumrade till en stund på beachen (tills mamma kom och irriterat kläckte ur sig "vänd på dig Carro, nu!", och där var den skönhetssömnen haha), men det tycktes inte vara tillräckligt.

Igår firade vi även Sara som övergick till 18-åring. Uppe i luften, dessutom. Grattis än en gång fina du!<3 Söndagen gick alltså mest ut på att följa Saras önskningar som våra lagar. Haha nå nej. Men nästan ;) Födelsedagsbjudning i Nyströms hotellrum och senare födelsedagsmiddag på Pier 7 i Marina Mall. Väldigt trevligt. På vägen hem traskade vi längs "The Walk", vilket är huvudgatan här jäms med stranden där ett gaturally försiggår. Porsche, Rolls Royce... och där tog mina bilkunskaper slut haha. Coola bilar finns det gott och väl om!

Nu håller min stackars rumpa på att domna bort här på badrumskaklet, så ska ta och hoppa i kläderna, käka frukost och sen dra ner till poolen - eller stranden! Vi får se vad som lockar mest i dag.

Mera bilder kommer senare idag. Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar