17 februari 2019

Helgprat

Har det redan gått hela fem dagar sedan jag uppdaterade er sist? Obegripligt, tiden går tidvis fort...

Likaså denna helg bara svischade förbi. Hade inget speciellt inplanerat inför veckoslutet, jag visste bara att mina kompisar var kvar i Vasa så dem skulle jag inte träffa - tills det slog mig att jag kunde hoppa i bilen och åka och hälsa på dem! Olyckligtvis var Anna i full gång med annat pysslande, men Fanny och Viktor välkomnade mig med öppna armar. Vi hämtade MYCKET sushi från Rewell Center, som vi tjoffade i oss till middag. Väldans gott, älskar sushi! Resten av kvällen umgicks vi bara. Diskuterade, åt gott, såg film... Skrattade. Mycket skratt. Alltid så skoj med dessa två.

Söndag. Min dag var helt oplanerad när jag påbörjade detta inlägg i morse, men den ena saken dök upp efter den andra, så nu fortsätter jag, ca sju timmar senare.

Solen sken (och värmde - åh!) som tusan idag, så jag fick med mig Fia och Sara ut på en liten picknick i Fäboda-skogarna. Eller skog och skog...vi satt på klipporna bland ett trettiotal andra härligt glada människor som också lapade sol. Samt ett par hurtiga, energiska motionärer. Många gulliga hundar gjorde oss också sällskap. En strålande februaridag! Känns som att det är det enda jag bloggar om nuförtiden, ljuvliga vinterdagar alltså. Men det går inte att låta det passera obemärkt förbi.

Nu ska jag hämta kappsäcken ur förrådet och börja packa. Flyget till Dubai lyfter först på lördag, men det skadar aldrig att vara ute i god tid.

Ha det fint så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar