25 februari 2019

Strandhäng

Vilken dag! Vi lever intensivt här i söder. Och ändå känns det som om att man inte gör något. Härligt? Javisst, men aningen utmattad är mitt tillstånd just nu. Flygresan kan ju förstås göra sig påmind... Hur som. Idag har vi mestadels hängt på stranden. En lat dag, då vi bara njutit av sol och värme. Ingen stress någonstans, vilket är så skönt. Kvällens underhållning blev en ofrivillig jakt efter en bra italiensk restaurang (gänget var sugna på pizza) samt åskåda ett gaturally på "The Walk". Det är tydligen Kuwaits nationaldag idag, och det firades med att hänga ut genom fönstren på bilarna (även de minsta kidsen, polisen i Finland hade varit galen om de skulle se deras körvanor...), spela hög orientalisk musik, vaja med Kuwaits flagga och trycka på biltutan frenetiskt. En lätt tinnitus är efterskalvet efter detta.

Förlåt för få bilder, men datorns hårddisk är full och det finns inget att göra åt saken (har raderat allt som går att ta bort). Alltid är det något som inte vill samarbeta... -.-

Här är klockan över tolv och det är dags att sova. Inga speciella planer inför morgondagen. Till kvällen vankas det dock middag på en restaurang intill Burj Khalifa. G'night!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar