26 mars 2019

Ansökningar

Så många selfies på sistone - ber om ursäkt för det. Inte det mest underhållande att ta del av, men nu hittade jag, tyvärr, inga andra bilder från kamerarullen idag. Observera också att jag bär samma diadem i alla senaste inlägg. Kreativt! Eller så inte.

Åtminstone kan ni beskåda glädjen över att jag nu äntligen har ansökt till diverse utbildningar. En lättnadens suck kunde jag dra när jag satt mig i bilen på väg till jobbet i eftermiddag, eftersom att jag visste att nu var detta bekymmer ur världen. Eller nja, det är ju långt ifrån klart, men första steget är härmed avklarat. Check på den! Det har ju, som sagt, inte varit ett lätt beslut. Estenom blev det på första plats, vilket var ganska givet. Jag har inte tvivlat på innehållet i utbildningen, utan kanske mer om jag faktiskt vill till Vasa, osv. Jag hoppas, och tror, det blir bra! Jag lade därtill tre andra utbildningar på reserv, men jag håller tummarna, såklart, på alternativ ett. Vet inte vad jag tar mig till om jag inte blir antagen, vill så gärna studera det jag brinner för.

Nu är jag hemma från jobbet och bara tar det lilla lugna. Har en del program/dokumentärer att plöja igenom, bland annat Madeleine Mccann-fallet och något så ytligt som "Vem bor här?". Ni vet, min favorit när det kommer till tv-program. Som jag har väntat! Perfekt med inredningsinspiration lagom tills jag snart ska börja inreda min egna lilla lya. Kul ju!

Ha en fortsatt trevlig vecka!
On my way to work earlier this afternoon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar