20 mars 2019

Det där lilla extra

Hur många gånger har man inte tänkt "fin outfit i övrigt, men något saknas, det där sista piffet"? Svar ja, oändligt många gånger. Därför glädjer det mig att den gulligaste accessoaren av dem alla - diademet - gjort en rejäl come back nu i vår, i alla dess färger, former och mönster. Gillar det, verkligen! Kan i och för sig bero på att det passar väldigt bra med min stil i övrigt. Ändå vill jag hävda att det finns ett diadem för oss alla.

Har du liknande stil som jag, det vill säga romantisk och klassisk, är detta jag bär på bilden perfekt, som finns även i senapsgult. Gult passar dig med en hårnyans mörkare som handen i handsken. Detta diadem med en söt rosett vid sidan av kunde också vara något, va? För dig som vill köra lite mer safe är detta simpla perfekt, som också säljs i senapsgult och bubbelgumsrosa. Älskar du guld finns en variant även för dig.

Det var några snabba tips såhär på kvällskvisten. Nu måste jag gå och sova, har tidig morgon imorgon, en lång (längre än vanligt) arbetsdag som väntar. Gäller att vara utvilad, så både kropp och knopp orkar hela fredagen (och lördagen!).

Och därefter vill jag meddela att detta inte är ett inlägg sponsrat av Lindex samt önska er en god natt! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar