19 mars 2019

När knackar du på dörren, våren?

Tröja - HÄR // Skjorta - H&M // Väska - Dubai // Hårband - HÄR 

Snön, den kom tillbaka. Som en jädra käftsmäll. Var beredd på tunnare jackor, ljusare plagg, glappet mellan sneakers och den ankellånga byxan, skippa vantarna - det får vänta, än kan vi inte ropa hej. Vilket datum gissar vi på, att våren tar ett kliv över tröskeln och kommer glatt in genom dörren? Hmm... Jag tippar på mitten av april, typ om en månad.

På tal om vårkläder så fyndade jag denna underbara, vårigt gröna, stickade tröja på rean på jobbet. 9€ stod det på prislappen, men hade dessutom ett köpkort, så den gick på 1,20€. Inte pjåkigt alls. Skjortan under är ett köp från Dubai. Älskar blommiga plagg, och jag börjar ha lite väl många nu, men kunde inte motstå denna. Stiltips: bär en mönstrad skjorta eller tunn blus under en tröja (tunt stickad eller en tjockare variant spelar ingen roll - det du gillar!) i samma färgskala, det gör en tråkig jumper mer livfull och uppdaterad. 

Sitter här med världens sprängande huvudvärk. Hade morgonskiftet för ovanlighetens skull, så en tidig morgon gör sig eventuellt påmind. Vet inte hur jag ska ta mig an studielivet senare i höst, om jag av bara en morgon är helt matt. Äh, man vänjer väl sig, hoppas jag!

1 kommentar: