5 april 2019

Listan


Dagens mående: Glad för att det är fredag och jag har en ledig helg framför mig, samtidigt som jag bär på en oroskänsla som ligger långt in i huvudet och gnager, vilket jag inte alls vet vad det grundar sig i. Hmm...

Dagens borde: Enda jag hade som ett måste idag var att blogga - och det lyckades, yes!

Dagens frisyr: Hade inte tvättat håret sen i måndags så kände att det behövdes innan dagens jobbpass. Nu är jag fräsch igen, hehe. Fick bli lite större lockar än vanligt idag. Fredagsfin var tanken.

Dagens smink: Det vanliga. Eller lite ljusare ögonmake än ni är van att se mig i.

Dagens planer: Jobba, jobba, jobba! Kvällen är än så länge inte planerad, så är det någon av mina vänner som läser detta är det bara att höra av sig! ;)

Dagens materiella villa ha: En blusBros instastory, vilken flimrade förbi snabbt i morse. Verkligen min stil, skulle vara så härlig nu i vår. Älskar det romantiskt blommiga mönstret.

Dagens fundering: Jag har blivit en introvert individ sen jag slutade gymnasiet. Vad det beror på har jag inget svar på. Jag har kanske umgåtts med alldeles för lite människor under mitt mellanår? Svårt att veta.

Dagens beroende: Hemgjorda kokosrutor. Sååå beroendeframkallande, har tryckt i mig redan tre stycken idag.

Dagens tråkigaste: Hmm... Att vädret är så grått?

Dagens längtan: Tills juni när alla inträdesprov är över och jag får veta om jag blivit antagen till någon utbildning. Kan inte slappna av riktigt än, och det är oerhört frustrerande. Eller nej! Jag ser framemot påsken. Detta år kommer vi också ha hyrt en badtunna över helgen. Förra året gjorde vi samma sak och det var himla härligt och mysigt.

Dagens instagramkonto: Frida Wiman, både blogg och instagram. En tjej som verkligen lägger ner mycket tid på sina kanaler. Ursnygga bilder, sådär härligt spontana. Allt är väldigt genomtänkt och man blir superinspirerad.

Dagens låt: "Don't Call Me Up" med Mabel. Åhh så bra! Min nya besatthet, for sure. Kan lyssna om och om igen.


Trevligt veckoslut till er alla!

1 kommentar:

  1. Attractive component to content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to claim that I acquire in fact loved account your weblog posts.

    Anyway I'll be subscribing to your feeds or even I success you get admission to constantly quickly.

    SvaraRadera