1 april 2019

Mintgrönt

Kavaj - HÄR // T-shirt - HÄR // Bälte - HÄR // Byxor - Lindex // Skor - H&M // Väska - Code // Diadem - Lindex // Örhängen - KappAhl

Behöver jag ens nämna att jag har en ny favoritfärg? En färg som nästan, men bara nästan, har puttat bort rosa från toppen. Det är väl väldans tur då, att det dessa två kommer bra överens med varandra och kan samsas om första plats. Jättefint att styla mintgrönt med en annan härlig pastell, t.ex. rosa, eller ljusblått för den delen. För ett tuffare intryck, addera svarta eller gråa plagg. Bär naturvitt till och du uppfattas lite lyxig. En färg som passar alla olika personligheter.

En vanlig jobbdag till ända och så även denna måndag. Känns som en evighet till helg, men jag hoppas veckan går fortare än förväntat. Har levt intensivt den senaste veckan jobbmässigt och med mycket annat program vid sidan av, så jag ser verkligen framemot en ledig helg med ytterst få saker på "att göra"-listan.

God natt!

1 kommentar:

  1. Alltså ååh va ja gillar kombon!! :D Färgerna passar utmärkt med varann o looken är super! Fint hår had du å som passar till klädseln! :)

    SvaraRadera